Субота, 04.05.2024, 18:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Чи візьмете ви участь у Двомісячнику чистоти, який оголошений в місті з 19 березня по 19 травня?
Всього відповідей: 79
Главная » 2010 » Грудень » 28 » Депутати від "Рідного міста" влаштували для дітей шкіл № 3 і № 16 гру-конкурс у боулінг в ЄВРОПІ
Депутати від "Рідного міста" влаштували для дітей шкіл № 3 і № 16 гру-конкурс у боулінг в ЄВРОПІ
16:45


Депутат міської ради Лихошвай Наталія Валентинівна разом    з депутатами Крюківської районної ради Шуваловим Петром Леонідовичем і Алещенком Богданом Миколайовичем (всі представники партії «Рідного міста») 27 листопада 2010 року протягом 2-х годин у розважальному центрі «ЄВРОПА» влаштували відпочинок дітям нашої школи № 16 і школи № 3.

    Гра у боулінг, солодкі подарунки – усе це для наших дітей. Більшість наших дітей грали у боулінг уперше. Конкурс між командами був захоплюючий. А переможцями стали: 1-е місце – учениця школи № 3, а друге місце посів учень школи №16 Щербак Олександр. Вони отримали цікаві призи. Учасники турніру дякували депутатам, тим більше, що для них це й можливість змістовного відпочинку, й спілкування.

– Бажаю вам міцного здоров’я, щастя та благополуччя. Нехай на ваших обличчях завжди будуть посмішки, – сказано у вітальному слові до учасників турніру депутатом Крюківської районної ради Шуваловим Петром Леонідовичем

    А депутат міської ради Лихошвай Наталія Валентинівна побажала дітям великих звершень та щастя у житті.         

    Боулінг - це азартна і захоплююча гра в кулі і кеглі. Боулінг цікавий своїми багатовіковими традиціями. Не всі знають, але все у грі повинна цим традиціям відповідати: довжина і обробка доріжки, вагу і розмір кулі, спеціальне взуття та навіть вага і форма кеглів!

     Боулінг в Україні розвивається надшвидкими темпами. Це відноситься і до професійного боулінгу, і до боулінгу, як розваги і виду відпочинку. Люди встигли полюбити до недавнього часу невідому гру, і тепер вона популярна у всіх прошарках і групах населення. У відношенні професійного боулінгу прогрес теж у наявності - з кожним днем зростає число боулерів-спортсменів, зявляються нові школи боулінгу.

   У наші дні боулінг конкурує не тільки з такими традиційними видами відпочинку, як танцювальні клуби і ресторани, а й з новими, побудованими на найсучасніших технологіях, такими як кіно, комп'ютерні ігри, Інтернет-спілкування. Специфіка розвитку сучасного суспільства полягає в тому, що з розвитком технологій відбувається взаємопроникнення вже всім звичних і "нових" видів відпочинку. Тому боулінг, що відноситься, швидше, до традиційного проведення часу, повинен постійно оновлюватися і йти вперед, щоб не тільки залишатися популярним, а й виходити на один рівень з наймоднішими, ультрасучасними розвагами.

Просмотров: 564 | Добавил: redaktor | Рейтинг: 4.2/4 |
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024